Welkom op mijn blog, leuk dat je even komt kijken. Ik zou het leuk vinden als je mijn volger wordt en een keer een berichtje achterlaat.

zondag 14 november 2010

Magnolia stempel Snowy Hug ingekleurd met de copic's

Hallo allemaal, vandaag de Magnolia stempel Snowy Hug ingekleurd met de ciao en de sketch. Het valt me op dat ik de laatste tijd steeds meer kleur met de 000 kleuren. Ik heb met opzet geen tekst erbij gedaan, omdat deze niet speciaal als kerst kaart gebruikt hoeft te worden.

Ik ben benieuwd naar jullie reacties, want de sneeuwpop vind ik persoonlijk te veel ingekleurd.

Bedankt voor het kijken en groetjes Tinie


4 opmerkingen:

Tineke's hobby zei

Wat een schattig kaartje heel mooi in die kleurtjes leuk ook die glitterrandje op de muts randjes en jas randje
Groetjes Tineke

Margreet zei

hoi hoi,
Wat n leuk kaartje heb je gemaakt. Ik vind t wel meevallen hoor met hoe gekleurd de pop is. Misschien in t echie dat t dan wat gekleurder zeg maar over komt. Misshcien dat je de volgende keer in t midden van de pop (op zn buik enz het wat lichter laat. Wat voor kleur nummers heb je gebruikt als k vragen mag?
Groetjes Margreet

Tinie zei

Hallo Margreet,

ik heb de kleuren W 1, 2 en 3 gebruikt, maar ik heb net de W0 erbij gehaald, dan laat ik bij een volgend kaartje de W3 weg. Dan komen de kleuren hopelijk nog beter over en laat ik ook de buik ed vrij. Ik hoop dat ik me een beetje duidelijk uitdruk :)

Groetjes Tinie

Margreet zei

Hoi Tinie,
Dat zal denk ik een stuk beter gaan. Eigenlijk moet je niet hoger dan de 2 gaan. dat geld ook voor als je de sneeuwpop met de c kleuren wil kleuren. Ik kleur hem zelf met de w00 w1 en de w2 in.
En ja hoor je hebt je prima uit gedrukt ;)
Groetjes Margreet