Welkom op mijn blog, leuk dat je even komt kijken. Ik zou het leuk vinden als je mijn volger wordt en een keer een berichtje achterlaat.

woensdag 8 december 2010

Jarige Tilda met copic's ingekleurd

Hallo allemaal, vandaag tussen alle kerst versieringen door een verjaardagskaartje gemaakt met glitterpapier en dat vraagt ook om wat glitters in de ballonnen. De swirl heb ik nieuw en is van Marianne Design. Ik hou niet zo van de Magnolia stempels met "vleugeltjes" en die knip ik er altijd af.

Bedankt voor het bezoeken van mijn blog en iedereen een fijne dag toegewenst.

Groetjes Tinie

19 opmerkingen:

Enny zei

Wow Tinie, jij maakt prachtige kaarten hoor ! Nog bedankt voor het volgen van mijn blog. Ik heb iets voor jou, kijk maar op mijn blog !!
Groetjes
Enny

Liesbeth zei

Hoi Tinie,

Wat een leuk kaartje is het geworden, en ik hou zelf ook niet zo van die vleugeltjes, voor kerst kan dat nog wel maar de andere knip ik er meestal ook af.
gr. Liesbeth

Marijke zei

Hallo Tinie,
Wat een vrolijk kaartje, weer eens wat anders dan de kerstkaartjes..... Wat een goed idee om de vleugeltjes eraf te knippen.
Groetjes, Marijke

Anita zei

Wat een vrolijk kaartje! grappig dat je vertelt dat je niet houdt van de Magnolia's met vleugeltjes, ik namelijk ook niet. Dat is 1 van de redenen dat ik niet veel magnolia-stempels bezit.
groetjes, Anita

Unknown zei

Hoi Tinie, dank je wel voor je lieve commentaar op mijn blog en leuk dat je volger bent geworden. Ik had natuurlijk een domme fout gemaakt bij deze kaart, want ik had wel de sketch gebruikt, maar was vergeten dat er ook een (winters) thema aan vast zat en ik heb er gewoon een beterschapskaart van gemaakt.... Maar jouw kaart is ook echt enorm leuk geworden (heb even hieronder gespiekt, je maakt trouwens sowieso hele mooie kaarten. Super!!
Groetjes, Frea

elly zei

wouwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww tinie
wat een SCHITTERENDE kaart heb je gemaakt
erg mooi ingekleurd
toppie hoor


groetjes elly

Gusta zei

wat een vrolijke kaart en wat een idee de vleugels er af. zo is die veel mooier

Gr Gusta

Christina zei

Das weer een schitterende kaart Tinie! Heerlijk die frisse kleuren!
Groeten Kristel

Ellen zei

Hoi Tinie,
Allereerst bedankt dat je mijn volger bent geworden. Dan kan ik natuurlijk niet achterblijven! Ik moet zeggen dat ik wel gecharmeerd ben van je kaarten: niet te druk en ze zien er hartstikke mooi uit. Ik hou je in de gaten! Veel scrapplezier....
groetjes, Ellen

lenny zei

Hoi Tinie
wat een fleurig kaartje heel leuk
groetjes lenny

KarinsArtScrap zei

heel mooi kaartje tinie, leuke kleurtjes.
echt een verjaardags kaart.

groetjes karin

Hetty zei

Wat een mooi kaartje en zo mooi ingekleurd
met de copics

gr hetty

scraphobby zei

wat een super vrolijke kaart met mooie kleuren.
groetjes marian

Marion Kuipers-van Eijsden zei

Wat een heldere en frisse kleuren. Lekkere afwisseling in al het kerstgeweld! Erg mooi geworden hoor!
Lieve groetjes
Marion

creacora zei

ik vind dit een heerlijk vrolijk kaartje Tinie en gelukkig dat we allemaal een andere smaak hebben betreft de vleugeltjes van magnolia ik vind ze soms leuk en soms niet dan knip ik ze eraf maar er zijn veel magnolia`s die geen vleugeltjes hebben hoor

Groetjes Cora

Tineke's hobby zei

Wat een schitterend kaartje heel mooi in die fleurige kleuren
Groetjes Tineke

Marijke zei

Hallo Tinie, Hier zijn wij nog een keer. Omdat je regelmatig lieve berichtjes op onze blog plaatst en hele mooie kaarten maakt hebben wij voor jou iets. Kijk maar op onze blog, daar staat een berichtje voor jou.
Groetjes, Marijke en Chantal

Patricia zei

Hoi Tinie, bedankt voor je berichtje op mijn blog. Natuurlijk heb ik ook even een kijkje bij jou genomen. Ik zie hier erg leuke kaartjes staan. Ik kom zeker nog eens langs.
Groetjes Patricia

Sandra1968 zei

Wat een superleuke en vrolijke kaart!
Erg mooi.
Groetjes, Sandra