Welkom op mijn blog, leuk dat je even komt kijken. Ik zou het leuk vinden als je mijn volger wordt en een keer een berichtje achterlaat.

donderdag 12 januari 2012

Nogmaals hetzelfde kaartje en hoe kun je het probleem blogger oplossen!!!

Hoi allemaal, ik plaats nogmaals het kaartje, welke ik vanmiddag ook heb geplaatst, want ik had toen problemen met blogger en kreeg van Arjette de geweldige tip, download GOOGLE CHROME, duurt 45 sec en daarna werkt je blog heel snel, veel fijner en ik kreeg op de pc al maanden mijn volgers niet te zien, maar nu gelukkig wel weer en nog belangrijker, ik kan gewoon weer reacties plaatsen.

Waarom deze kaart voor de 2e keer, omdat ik prive nogal wat mailtjes heb binnen gekregen en dat vind ik natuurlijk helemaal niet erg, maar het is zo eenvoudig op te lossen, vandaar!! En terwijl ik dit type, zie ik ook dat er spellingscontrole bij zit!!!

Degene die problemen hebben met het blog, succes ermee!!!

Succes en groetjes Tinie

21 opmerkingen:

Frosien zei

Fijn dat je dit doorverteld, Tinie, want blogger was vandaag wel wat vreemd, mijn dashbaord was ook ineens weg. Als er weer wat is dan stap ik ook over. Groetjes Frosien

Mieke zei

Oooh vandaar dat ik die problemen niet had! Omdat ik sowieso Google Chrome gebruik... Ik ben daar in elk geval heel tevreden over!
Erg mooie kaart trouwens!

anneke's creaties zei

hoi tinie,

bedankt voor je reactie op mijn blog,
het is een wit papieren broodzakje gekocht bij de jumbo
deze vouw je dubbel en lijmt alleen de zijkanten en onderkant aan elkaar
zo heb je dus 2 vakjes waar je een label in kunt doen
ik hoop dat het zo duidelijk is
veel succes ermee
je kaartjes zien er trouwens toppie uit,
wat maak je toch mooie creaties
ja echt suuuuuuuuuuuuper.

groetjes anneke

GerJanne zei

Hoi Tinie, nou goed dat je hem nog en keer plaatst, want anders had ik hem gemist! Hij is supermooi! prachtig dat blauw.
Volgens mij heb ik Google chrome vanaf het begin van mijn blog....

GerJanne

stempelfreaks zei

Wat een prachtig kaartje. Het papier blijft geweldig hé. Tilda is ook weer prachtig ingekleurd.
Groetjes Astrid & Larissa

Nicole zei

Ja, geweldige kaart, maar dat wist je al, haha!! Ik wilde je even vertellen dat Google Chrome goed werkt. Ik kan weer reageren. YEAH!!! Lol. Nogmaals bedankt. Liefs, Nicole

Frea zei

Geweldige kaart Tinie, en hoewel ik geen problemen heb met het bloggen ga ik dan toch ook maar eens dat Google Chrome installeren. BEdankt voor de tip. Groetjes, Frea

Irene zei

Vandaag had ik ook allemaal problemen om de Nederlandse blogs te kunnen bekijken, vreemd genoeg de buitenlandse niet, maar uitsluitend met Internet Explorer want als ik Firefox gebruik lukt alles wel. Vrolijk word ik er ook niet van maar het is dus niet Blogger dus ik laat het maar zo na alle ellende van enige maanden geleden toen zo maar alles weg was. Gelukkig heb ik je schitterende kaart nu volop kunnen bewonderen!!!

Liefs, Irene

Corine van der Zee zei

Hoi Tinie, wat was ik blij met je berichtje. Net als jou problemen met reacties geven.... werd er moedeloos van. Heb nu ook Google Chrome en inderdaad kan gewoon weer reacties plaatsen. Dank je wel!!!!
Je kaartje vind ik top, schattig het blauw en leuk met de rode accenten. Mooie afwerking.

Liefs Corine

Christine zei

Fijn voor jouw dat het weer perfect werkt! Ik heb een aantal maanden geleden Firefox geinstalleerd want ik zat toen met hetzelfde probleem en sindsdien gaat ook alles prima en lekker snel. Je kaartje is zoals gewoonte weer een beauty!!
Liefs
Christine

Brenda zei

Wat een mooie kaart!! Ik heb ook google chroome en het is ZOOO fijn!!
Lieve groetjes brenda

arjette zei

Super dat het gelukt is!!! Graag gedaan hoor! ;)

groetjes Arjette.

Thea zei

Prachtige kaart Tinie! Ik had vandaag ook problemen en heb ook snel weer chrome gedownload net als op de oude computer, werkt veel prettiger.

Groetjes Thea

Cards by Jol zei

prachtig kaartje, ik werk nu ook met google chrome, met fire fox heb ik een blanco blog en reacties plaatsen was vandaag een drama.

groetjes jolande

lenny zei

mooi kaartje Tinie
Bedankt voor je tip nu kan ik ook weer een reactie achter laten
groetjes lenny

Wenda zei

Schitterende kaart Tinie en ben blij dat alles weer goed werkt bij je.

Liefs Wenda

manuela zei

Wat een schitterend kaartje Tinie en mooi ingekleurd.
Liefs Manuela

Ellen zei

Ik had er ook flink last van, dat blogger irritant aan het doen was. Bedankt voor de tip, heb 'm toegepast en kan nu eindelijk ook op jouw kaartje reageren!
Die is natuurlijk weer hartstikke leuk gemaakt!

groetjes, Ellen

Annerieke zei

Mooie kaart, Tinie, en weer blauw he...zelf heb ik ook "favoriete" kleuren waar ik vaak mee werk. Af en toe heb ik ook problemen met blogger, vaak lost dat ook weer op of ik verzin iets anders en dan komt het weer goed.

gr Annerieke

KarinsArtScrap zei

hallo tinie daar ben ik dan je kaart ziet er prachtig uit en mooi afgewerkt.

groetjes karin

Hanneke zei

Ohh wauw deze is echt heel erg mooi!!
Groetjes,
Hanneke