Welkom op mijn blog, leuk dat je even komt kijken. Ik zou het leuk vinden als je mijn volger wordt en een keer een berichtje achterlaat.

woensdag 6 februari 2013

Magnolia Tilda Watering

Hallo allemaal, gisteren kreeg ik een paar nieuwe stempels binnen van Magnolia en daar ben ik gisterenavond direct mee begonnen met inkleuren. Ik vind deze ook weer zo leuk (maar ja dat zijn de meeste Magnolia's..........) en ik heb het papier ook van magnolia gebruikt. Dit keer weer eentje in mijn favoriete kleur blauw.

En jullie mogen best weten, sinds de jongste het huis uit is, heb ik zoveel tijd om te fröbelen, dat ik me er soms wel eens voor schaam:) Toen de 3 jongens nog thuis woonden en volop sporten, draaide ik hier zo tussen de 22 en 25 wasmachines per week en nu.....................ik durf het bijna niet te zeggen hahaha. En om nu te zeggen, wat gaf de jongste dan veel troep, nee dat is het ook niet, maar alles is wel relaxter geworden, neem alleen het eten. En dan komt er nog iets bij, ik weet niet wat me de laatste weken overkomt, top 3, 5 of 6 noteringen, vorige week winnaar geworden en 3 geweldige stansen mogen ontvangen en dan komt vandaag ook nog eens de candy van MAGREET binnen, wauw ontzettend bedankt daarvoor, het werd met de pakketdienst gebracht en er zit toch  veel in.............super Margreet!!!

En dan mag ik ook nog eens Gast Designer zijn bij dutch magnolia lovers, hoe leuk is dat.

Jullie snappen wel dat ik heel veel plezier aan dit blog beleef, maar ook aan jullie, ik leer heel veel van jullie prachtige creaties en dan de reacties, wauw wat is dat ook super om te lezen!!! Dus dames, allemaal dank daarvoor!!!

Groetjes Tinie

met deze kaart doe ik mee aan de volgende challenges:
addicted to stamps parels en swirls
lovely hänglar or sweet magnolia wit en nog een kleur
divas bij design vleugels
nmwc linten en strikken
crafts and me mijn favoriete kleur

en hier de schitterende candy van Margreet.............met een geweldige kaart erbij!!!

53 opmerkingen:

Ans Gilbert zei

Hoi Tinie,
WOW.. dat is echt een supercandy die je gwonnen hebt...prachtig en je kaartje is natuurlijk weer een toppertje..dat inkleuren van jou is helemaal geweldig..

Liefs van Ans

mariska zei

Wat een prachtige kaart!
En wat een super gave candy zeg.
Geniet er van en maak er vooral leuke creaties mee ;)

Unknown zei

hallo tinie
ze is prachtig jou kaart en prachtige kleuren , zeker blauw is jou favoriete denk ik wel ,ik hou van blauw
ook van harte gefeliciteerd met jou leuke prijs en geniet maar lekker van jou freubeluurtje
veel liefs van marcelline

nans'creablog zei

Wat een prachtige kaart heb je gemaakt Tinie. En gefeliciteerd met al je prijzen. Daar zul je zeker weer enkele uurtjes mee kunnen freubelen.

Groetjes,
Nans

Anoniem zei

Wauw,wat een prachtige kaart Tinie en wat is Tilda een dotje.Super mooie kaart en wat een te gekke Candy heel veel plezier ermee.Groetjes Joke

lenny zei

Wat een super gave kaart weer Tinie en mooie candy
groetjes lenny

Marian zei

Gefeliciteerd met je prijzen En je kaart is weer prachtig geworden super En geniet van je rust heerlijk toch
Groetjes

Wendy Koorevaar zei

Gefeliciteerd met je leuke candy, leuke spulletjes zo te zien!

Ik vind je kaart weer een plaatje, inderdaad een hele mooie kleur blauw!

Liefs,
Wendy

Irene zei

Voor deze hele post aan moois en verwennerij is er maar 1 woord: WOW!!!
Ga zo dooor Tinie en geniet er van dat je eindelijk zo veel vrije tijd hebt..wij genieten mee!!

xx Irene

arjette zei

Wat een super mooi kaartje weer, geweldig!!! Heerlijk dat je zo geniet, hihi, ik vroeg me al af waar jij al die tijd vandaan haal maar nu snap ik het.... doe je goed!!!! En als jij er zo van geniet doen wij dat ook!!
Gefeliciteerd met je prijs, ziet er geweldig uit!

gr. arjette.

Lenie Hempen zei

Het is een prachtig mooi kaartje Tinie.
Echt schitterend.
En van harte gefeliciteerd met Je gewonnen candy.

Gr Leny Hempen

Neline zei

Heerlijk zoveel tijd om te freubelen!!
Geniet ervan hoor. Je kaart is weer prachtig geworden.
Gefeliciteerd met je super prijs.
groetjes
Neline

Hanny zei

Wat een geweldige candy, prachtig en wat fijn dat alles zo meezit.
Ik herken het wel hoor, mijn kinderen zijn ook het huis uit en alles is een stuk "gemakkelijker". Ik heb nog wel mijn werk dus ben redelijk beperkt in knutselen maar al met al tijd genoeg hoor, heerlijk.
Je kaart is weer een schatje, je gaat lekker hoor.
liefs Hanny♥

janieworkum zei

Je kaart is beeldschoon
Wat een prachtige Candy, daar weet jij wel raad mee denk ik
groetjes janie

Samantha zei

Hoi Tinie,
Gefeliciteerd met je candy! :)
Je kaart is super!!!! Prachtige kleurencombinatie dat blauw en bruin. Tilda is een cutie en heb je geweldig ingekleurd :)
Groetjes, Samantha

Mieke zei

Gefeliciteerd met het winnen van de cand! Whaw, ziet er heel leuk uit!
Leuk toch, dat je veel tijd hebt om te fröbelen ;-) Geniet er van :-D Wat een mooie kaart met mooie details is het weer geworden! De kleuren zijn ook heeeeel mooi!

Joke de Wit zei

Hij is weer leuk tinie en zo mooi ingekleurd,de candy van Margreet ziet er fantatisch uit.Groetjes Joke

Sandra zei

Wauw wat heb je weer een mooie kaart gemaakt en heerlijk in het blauw ik hou ervan hoor!!!
Gefelciteerd met je gewonnen Candy dat ziet er superssssss uit, en je niet schamen voor je freubeltijd hoor, de tropenjaren liggen achter je en nu mag je genieten van je vrije tijd, en het mooie is wij genieten mee!!!
Groetjes Sandra

Unknown zei

Hoi,
Wat een prachtige kaart heb je weer gemaakt, geniet maar lekker van al je tijd om te kunnen knutselen, dan kunnen wij weer van je creaties genieten.
Groetjes Saskia

Margo zei

Hoi Tinie,
ik kan het me best wel voorstellen hoor, lekker veel tijd voor jezelf, ... Als mijn kids eens een keertje uit logeren gaan zonder dat er iets op de planning staat, dan schrik ook altijd van de rust en de tijd die ik heb ! En mijn meiden zijn echt niet vervelend of veeleisend ofzo, maar ja, je hebt er veel tijd voor nodig en die heb jij nu lekker voor jezelf terug, maar dat heb je toch verdiend want daarvoor heb je al je vrije tijd bijna in je kids gestoken he en in het huishouden :) Geniet dus maar lekker van je me-time zonder schuldgevoel en blijf maar veel van die prachtige kaarten maken ! Deze is ook weer een plaatje en gefeliciteerd met je gewonnen challenges en wat een leuke candy heb je gewonnen !
Liefs
Margo

Marijke zei

Heerlijk toch Tinie dat je nu zoveel tijd voor de hobby hebt en wij kunnen weer genieten van je schitterende kaarten. Net als deze, wat een beauty is het weer. Logisch hoor dat je in de ve top 3 of 5 komt! En wat een geweldige mooie candy heb je gewonnen. Tinie dat wordt weer freubelen:))

Groetjes, Marijke

Aleida zei

Mijn grote pubers wonen nog thuis, gelukkig. Maar ik kan mij indenken dat het heel veel tijd scheelt als ze de deur uit zijn. Geniet van je extra freubeltijd!
Je kaartje is weer super, geen wonder dat je zovaak in de prijzen valt!
groetjes,

Margreet zei

Wat een geweldig mooi kaartje weer Tinie....ik ben jaloers op jouw tijd...ik ben nog steeds een werkende vrouw (20 uur)...gelukkig doet manlief het meeste in het huishouden, zodat ik de rest van mijn tijd vnl aan mijn hobby kan besteden....fijn dat de candy naar je zin is en heel veel plezier ermee!
xxx Margreet

corryskaart zei

hoi tinie
hier waar ik woon zouden ze zeggen pas maar op voor de paardentram met zoveel mazzel:-)) maar je kan er super van gaan genieten met al die lekkere vrije tijd en zo kan ik steeds meer va n je prachtige creatie's genieten!
groetjes van corry

Christine zei

Geniet ervan Tinie!! Ook deze kaart is weer prachtig, zo'n mooie tint blauw heb je gebruikt! En de candy ziet er ook al zo leuk uit, het is je gegund hoor!
Liefs
Christine

Anita Meijer zei

Dat is toch heerlijk dat je zoveel tijd hebt om te frobelen Tinie, geniet er maar van. Wat is je kaart weer helemaal tiptop geworden. En eh dat jij zoveel top 3, 4, 5 enz. noteringen behaalt, is voor mij niet vreemd hoor, je maakt dan ook schitterende kaarten, ze zijn altijd zo super. Wat een schitterende candy heb je bij Margreet gewonnen, helemaal super.
Liefs van Anita

cristel zei

ik had al gezien dat op de site dat je gastdesigner mag zijn maar het was dan ook een prachtige kaart he en wat een prachtige candy daar ga je weer super creaties mee maken hoor en natuurlijk je kaartje is weer super mooi in een mooie kleur blauw toppie weer en s6 mischien belandt je wel weer ergens bovenaan
grtjs

Bep zei

Hoi Tinie,

Wat een beauty van een kaart heb je weer gemaakt in jou favoriete kleur
helemaal top. En gefeliciteerd met je gewonnen candy bij Margreet een super prijs.

Gr...Bep

KarinsArtScrap zei

wowwwwwwww wat een schitterende kaart, heb je weer super gedaan tinie.
en een gave candy heb je gewonnen heb je ook verdiend.

groetjes karin

jolanda zei

prachtige kaart met mooi afdrukje

heidy zei

Lekker hoor als je zo veel tijd over hebt hihi,ik kom veel te veel tijd tekort,maar ja als ik wil knutselen moet ik toch ook een beetje centjes hebben en we weten allemaal dat het nou eenmaal niet de goedkoopste hobby is duh!!
Ik vindt je kaartje harstikke mooi en je GDT is zo wel verdiend,geniet maar lekker hoor!!
Groetjes Heidy

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wow dat is een stempeltje recht van de pers,leuk is-t-ie he?Je hebt Tilda ook weer geweldig leuk ingekleurd en op een mooie kaart geplaatst,wat fijn dat je daar nu meer tijd voor hebt.De candy die je gewonnen hebt is ook giga,ben benieuwd wat we allemaal op je creaties terug gaan zien,lieve groetjes Miranda

Danoesja zei

Hoi Tinie

Wat is je kaartje weer beeldschoon in het mooie blauw, leuk is deze Tilda.
Geniet van al die mooie dingen die op je pad komen en van je vrije tijd.

Lieve groetjes
Danoesja

Marrie zei

Hallo Tinie,

Wat fijn dat je zo veel tijd heb om te knutselen geniet er maar lekker van je kaart is dan ook weer een plaatje om te zien.

Lieve groetjes Marrie

Christa zei

WAUW ! Wat een prachtige kaart , Tinie !! En wat ben je verwend met die candy. Proficiat ook met je GDT bij DML. En gewoon genieten van de tijd die je nu hebt om te freubelen !! Leuk dat je meedoet bij Tilda's Town. Christa.

gré zei

super mooi kaartje
en gefeliciteerd het ziet er heel leuk uit

groetjes gré

Enny zei

Weer een super-schattige kaart Tinie ! En proficiat met je candy en de prijzen, je hebt ze dubbel en dik verdiend hoor ! Ik ben blij voor jou, dat je nu meer tijd hebt om te knutselen ! Daar kunnen wij mee van genieten ! Groetjes Enny

Anita zei

Schitterend kaartje weer Tinie! Mooie kleur blauw :)
22 tot 25 wasmachines per week!!! Jeetje, ik zou knettergek worden. ik kan me voorstellen dat je je dan nu veel vrijer voelt ;) Veel plezier met alle gewonnen candy's en (gast)DT-schappen.
groetjes, Anita

Sue zei

WOW! Stunning card. I love the sweet image, gorgeous colours and such beautiful detailing
Thank you for taking part in the No Matter Which Challenge this month
Sue

Janny's Cards Creations zei

WOW super candy. en Kaart Gefeliciteerd. Groetjes Janny

Annerieke zei

Je kaart is gewoon weer erg mooi Tinie! En je moet je niet schamen omdat je nu tijd genoeg hebt om te knutselen, lekker van genieten, het is ook wel eens anders geweest, toch? Maar ik begrijp wat je bedoelt hoor. Wat leuk dat je kaarten zo gewaardeerd worden met prijsjes en top ... noteringen, super hoor!

Groetjes Annerieke

Marlies zei

Een super mooie kaart met geweldige details en wat een mooie kleur blauw! Gefeliciteerd met je gewonnen candy en ook met je top noteringen.
Ik benijd je om je vrije tijd maar mijn tijd komt ook nog wel, hoop ik, haha ze wonen alle drie nog thuis en mijn wasmachines maakt hier ook overuren en vergeet de boodschappen vooral niet! Leuk dat je meedoet met ATSC, groetjes, Marlies

GerJanne zei

Hoi Tinie,
zo is elke dag echt een verrassing, toch? Je weet nooit of je iets wint of dat je ergens een nominering/top zoveel of wat dan ook vindt.
Heerlijk zoveel tijd.....Er zijn weken dat ik echt woeker met freubeltijd. Maar ik merk al dat er 2 minder zijn en dat ik 'nog maar' 3 kinderen thuis heb..
Je kaart is weer helemaal geweldig!! Prachtig dat blauwe!!
Groetjes,
GerJanne

Ellen zei

Heerlijk toch dat je na al het zorgen voor de kinderen, nu zo heerlijk tijd voor jezelf hebt? Koester het maar hoor! En dankzij al je vrije tijd, maak je lekker veel kaarten waar wij dan weer van mogen genieten. Ook deze kaart is weer een beauty!

groetjes, Ellen

Unknown zei

Tjee Tinie, wat maak jij toch veel kaarten zeg. Ik red dat echt niet hoor! En dan zijn het ook allemaal nog van die plaatjes! Super mooi! Groetejs Frea

Cora Hoekstra zei

Heerlijk kaartje weer Tinie, en ik snap dat je tijd over hebt, mense kinders al die was, dat wassen is zo erg nog niet, maar vouwen strijken en opbergen, dat kost ook een hoop tijd. Ik ben nu volop aan het genieten van de drie om heen, maar echt niet van al de was en de rommel....

Juanita zei

Hoi Tinie, je kaartje is weer super mooi!! Liefs juanita

Helga zei

Excellent creation in blue with the
perfect colored sweet Tilda !
Greetings from Austria
Helga

JenniferD zei

Stunning Card! Love all the Emellishments and Layers just Gorgeous! Thanks for joining us at NMWC

Jayne A zei

Gorgeous card. I love the cute butterfly. Thanks for joining us at Diva's this time.
Hugs
Jayne

Jenny zei

Oh what a beauty! Thanks so much for sharing with us at LHOSM. Jen xx

Mandy zei

Gorgeous card Tinie, so very pretty.
Thanks for joining us at Addicted To Stamps
hugs Mandy xx

lenywim35 zei

Wat een prachtige kaarten. Die Candy van Margreet is duidelijk verdiend.
Veel succes.
Gr Leny