Welkom op mijn blog, leuk dat je even komt kijken. Ik zou het leuk vinden als je mijn volger wordt en een keer een berichtje achterlaat.

dinsdag 28 mei 2013

Weer terug van vakantie

Hallo allemaal, vorige week zijn we terug gekomen van 14 dagen heerlijk vakantie vieren in een heel zonnig lang met geweldig weer, de laatste dagen liep de temperatuur zelfs op naar 34 graden. Heerlijk veel gezien, genoten, gelezen ed. En dan dat heerlijke eten, waar je niets voor hoeft te doen, dan alleen maar aan te schuiven. En dan landt je op Schiphol met een temp van 10 graden...............die avond ben ik op bed gegaan met sokken aan en even later een kruik warm gemaakt............Echt ik heb nog steeds heimwee:)

Gelukkig de laatste 2 dagen lekker weertje hier en ik moet eerlijk zeggen, ik ben totaal niet aan het bloggen geweest. Nu heb ik net een paar stempels van de nieuwste serie van Magnolia besteld, dat ik hoop dat ik binnenkort weer langs kom met een kaart en dat ik jullie blogs ook weer kom bezoeken!!

Allemaal de hartelijke groetjes en tot zeer binnenkort!!!

Groetjes Tinie





27 opmerkingen:

Marian zei

Fijn dat je zo genoten heeft en je foto,s prachtig.
Groetjes

janieworkum zei

Wat fijn dat je een heerlijke vakantie hebt gehad. ja en de temperatuur hier in Nederland laat te wensen over behalve de laatste 2 dagen, maar morgen is het al weer over. Dus we hebben deze dagen lekker kunnen genieten
groetjes Janie

Mieke zei

Wij kunnen alleen maar jaloers zijn op die temperaturen! Blij dat je het zo goed gehad hebt. Mooie foto's laat je hier zien.

Anita zei

Welkom thuis, fijn hè vakantie, kon het altijd maar zo zijn :) Mooie foto's heb je op je blog gezet!
Ik moest wel lachen om je sokkenverhaal :)
groetjes, Anita

Maia zei

Heerlijk zeg zo'n vakantie dat ziet er erg mooi uit op de foto's!
Kan me voorstellen sokken aan in bed toen je terug kwam maar de laatste twee dagen hebben we weer even mogen ruiken aan hoe het weer eigenlijk moet zijn.
Inmiddels is het hier in het zuiden pikkedonker geworden buiten ...ach we leven in Nederland he.
Fijne week
Lieve groet Maia

Anoniem zei

Wat fijn dat je zo' heerlijkevakantie heb gehad en begrielijk dat je even moest wennen aan de Nederlandse temperaturen.Groetjes Joke

Riet zei

Wekom in ons natte land,hier komt het met bakken de hemel uit.
Mooie foto,s zeg,jij heb lekker 2 weken warm weer gehad.
En nu hier weer de draad oppakken meis.

Liefs Riet.

CARDS BY JOL AND ART BY JOL zei

heerlijk zo'n vakantie en zeker met dat lekkere weer, dat valt dan inderdaad tegen als je thuis komt en het is zo koud.
mooie foto's heb je geplaatst.

groetjes jolande

Anita Meijer zei

Wat heerlijk Tinie dat jullie zo genoten hebben van de vakantie, en wat heerlijk in de zon en met zo een temperatuur, echt tof voor jullie.
Liefs van Anita

heidy zei

Welkom terug Tinie!!
Groetjes Heidy

Irene zei

Welkom terug Tinie en super dat jullie zo genoten hebben! Prachtige foto van de pisangboom (die hadden we in jakarta ook in de tuin met van die hele kleine zote banaantjes!!!). Ja het wil hier nog niet echt zomer worden helaas maar jij hebt in ieder geval al een heerlijk voorproefje gehad!!

xx Irene

Hanny zei

OOO Wat een leuke foto's en die temperatuur klinkt ook goed hihi, ik kan me indenken dat je heimwee hebt. Maar.hier is het nu ook lekker (zo lang het duurt) dus geniet ervan. Het is inderdaad wennen als je warmte gewend bent en dan weer terug in Nederland komt, maar....daarom is vacantie ook zo leuk, lekker er tussenuit, niets hoeven te doen, lekker weer, zalig. Het thuiskomen is ook wel weer fijn maar als het dan zo koud is.........
liefs Hanny♥
http://tierelantijntjes.blogspot.nl

Patricia zei

Hoi Tinie,
Fijn dat je weer terug bent en dat je het zo heerlijk hebt gehad!
Leuke foto's, ik ben eigenlijk heeel benieuwd waar je naar toe bent geweest. Dit complex komt me zo bekend voor, volgens mij ben ik hier ook geweest. Ik weet alleen niet meer waar dit was. Ik moest wel lachen om je sokken. Ik zal maar niet zeggen dat ik (bijna) het hele jaar met sokken aan slaap.
Ik heb altijd koude voeten, behalve als het buiten 30 graden is, hihi.
Groetjes Patricia

Sandra zei

Welkom terug!!
Ziet er geweldig uit wat fijn dat je zo'n leuke heerlijke vakantie gehad hebt!!
Groetjes Sandra

Liesbeth zei

Herkenbaar hoor Tinie, leuk dat je ook een fijne vakantie hebt gehad, maar het was maar een paar dagen dat lekkere weer hier, het beloofd weer niet veel goeds, dus je heimwee snap ik wel hoor, ik wil ook terug......
groetjes Liesbeth

corryskaart zei

Hoi Tiny
Zou zo zeggen welkom terug in ons koude kikkerlandje en kan begrijpen als het ergens op de wereld lekker warm is dat je warm gekleed naar bedje gaat,haha
Groetjes van corry

Louise zei

Had je al gemist, wat een tegenvaller hé, maar dat kunnen ze je in ieder geval niet meer afnemen en nu is het helemaal baggerweer het komt met bakken naar de beneden grrrrr!!!!.


gr.LOuise

manuela zei

Wat heerlijk dat jullie zo genoten hebben van de vakantie, en wat heerlijk in de zon en met zo een temperatuur, echt heerlijk

Enny zei

Fijn dat je zo genoten hebt, zo kan je er weer tegen ! Ja, wij zitten hier helaas nog steeds in kou en nattigheid, met een enkele zonnige dag ertussen... Groetjes Enny

Unknown zei

tinie
van harte welkom thuis ,na een mooie vakantie
het wil niet zomer worden ,gelukkig kunnen we ons bezig houden met kaarten maken
veel liefs van marcelline

lenny zei

Wat fijn dat je een heerlijke vakantie hebt gehad ik hoop dat het weer hier ook wat word
blij dat je er weer bent kijk uit naar je creatie's
gr lenny

Marijke zei

Welkom terug Tinie, fijn te lezen dat je een heerlijke vakantie hebt gehad. Ja dat was een koude thuiskomst brrr, gelukkig dat het de afgelopen 2 dagen mooi weer was. Ben benieuwd wat voor moois je weer gaat maken.

Groetjes,
Marijke

Frouwkje zei

Wat fijn dat je zo genoten hebt Tinie!! Ziet er ook heel leuk uit!
Welkom terug in ons koude landje :-).
Liefs, Frouwkje

cristel zei

zo wat een mooie foto's zeg en nu weer lekker de batterijen opgeladen zeker
grtjs

Wendy Koorevaar zei

Welkom terug Tinie! Wat fijn dat je het zo leuk hebt gehad. De foto's zien er ook super uit hoor.

Liefs,
Wendy

Patricia zei

Hoi Tinie,
Bedankt voor je berichtje, ik wist het, ik ben idd in hetzelfde complex geweest. Kadootje van mijn schoonouders voor hun 40-jarig huwelijk. Zeg maar gerust GEWELDIG complex en heeeeeerlijk eten.
We hebben het hier heerlijk gehad.
En jullie ook las ik, maar dat kan ook haast niet anders. Fijne avond, groetjes Patricia

www.hobbyhome-hobbyartikelen.nl zei

Welkom Back!

Wat een prachtige foto's

Lieve groetjes
Hanneke