Welkom op mijn blog, leuk dat je even komt kijken. Ik zou het leuk vinden als je mijn volger wordt en een keer een berichtje achterlaat.

zondag 16 maart 2014

Voorlopig de laatste kaart

Hallo allemaal, voor een tijdje terug heb ik al aangegeven, dat ik niet meer inspiratie heb om nog kaarten te maken en ik heb voor een paar weken terug besloten om er voorlopig mee te stoppen. Ik heb het vier jaar met ontzettend veel plezier gedaan, ontzettend veel geleerd van jullie en ook genoten van mijn eigen blog en daar wil ik jullie dan ook heel erg voor bedanken!!!

Het begon bij mij steeds meer te kriebelen om mijn grote passie poppenhuizen en miniaturen weer op te pakken, vanaf 1991 ben ik daar meer dan 17 jaar mee bezig geweest en er liggen nog zoveel projecten op mij te wachten, dat ik het zonde vindt, dat dat zomaar blijft liggen op zolder. Ook moet er nog een poppenhuis helemaal ingericht worden en ik heb er zin in.

Ik ga dit blog dan ook niet opheffen, want ik wil hier toch zo nu en dan foto's plaatsen van de projecten, waar ik zoal mee bezig ben.

De kaart hieronder is voor alle 3 Design Team tegelijk, bij ATSC Blog is vandaag de nieuwe challenge gestart met als thema, Buttons, Bows and Bling en bij het Fashionista challenge is het thema Pretty in Pink en kijk vrijdag nog even op het Hobby Home Blog dan gaat daar een nieuwe challenge van start.

Ik wil iedereen ontzettend bedanken voor de geweldige manier waarop er altijd gereageerd is, vaak met humor (waar ik van hou), maar ook wat ik allemaal van jullie geleerd heb!!!

Ik wens iedereen heel veel hobby plezier toe en graag tot blogs!!!

Groetjes Tinie


met dit kaartje doe ik mee aan de volgende challenges:

67 opmerkingen:

Scraptastische hobby zei

Asjemenou...wat zeg je daar nou....alles wat ik had verwacht maar dit niet Tinie. Maar een andere passie is toch ook mooi en je blijfgt in mijn leeslijst staan op mijn side bar en zodra je iets leuks te melden hebt dan zie ik het meteen!!! Dank je wel voor het genieten van je prachtige kaarten, en leuke reacties op mijn blog en ik wens je heel veel plezier met je poppenhuizen en hoop er nog eens een keer iets van te zien!!
Je afscheids kaartje voor de challenge bloggen is beeldschoon
Tot ziens Tinie...
Lieve groetjes van Gerie

Aleida zei

Jammer dat je stopt, je kaarten zijn zo mooi! Maar soms moet je duidelijke keuzes maken in het leven, je kunt nu eenmaal niet alles doen. Dank je wel voor alles wat je ons hebt laten zien en voor al je berichtjes en reacties!
groetjes,

Gery zei

Respect voor je beslissing Tinie.
Uiteraard wel héél jammer, maar wel begrijpelijk.
Volgens mij komt voor de meeste bloggers zo'n tijd.
Heerlijk, dat je weer een andere invulling ter hand neemt en ik hoop, dat je daar ook weer veel plezier uithaalt. Dat plezier bleek ook altijd uit je prachtige kaarten. Ik heb er altijd ontzettend van genoten.
Ben dus ook heel benieuwd wanneer je voor het eerst wat op je blog gaat zetten mbt de poppenhuizen.
Ik wens je veel plezier met je mooie kleinkind en met alles waar je je verder nog mee gaat bezig houden.
Lieve groeten voor jou van Gery.

martina's kaartjes zei

hoi tinie,
jammer dat we niet meer van je mooie creaties gaan kunnen genieten, maar je moet nu eenmaal beslissingen nemen in het leven. en wie weet, ooit begint het weer zo te kriebelen, dat je het helemaal niet gaat kunnen tegenhouden.... =)
ik wens je alvast veel succes in alles wat je doet en plant, en wie weet, kruisen onze paden ooit nog wel een keertje !
dank je voor alle lieve bezoekjes en reacties op mijn blog, hopelijk blijven we nog wel van je horen zo
veel succes en plezier gewenst
liefs, martina
x

Angélique zei

Veel plezier met je neiuwe uitdaging!

Patricia zei

Hoi Tinie,
Ik vind het heel jammer dat je stopt met kaarten maken, maar ik snap je keuze volkomen. Lekker doen waar je echt zin in hebt. En poppenhuizen maken/aankleden is toch ook geweldig! Leuk dat je je blog nog houdt zodat we ook op de hoogte blijven van je bezigheden.
Bij deze heel veel plezier en succes! Groetjes Patricia

jolanda zei

schitterende creatie en stilletjes hoop ik tussen tijd toch nog weer van je creaties te mogen gaan genieten

Samantha zei

Hoi Tinie,
Enerzijds jammer (voor ons) dat je met kaarten stopt. Ik vind en vond ze prachtig en een leuke inspiratiebron. Zo ook deze kaart weer :)
Anderszijds super leuk dat je je andere passie weer oppakt.
Ik blijf je volgen en ben heel benieuwd wat je daar tzt van laat zien op je blog :)
Lieve groetjes, Samantha

corryskaart zei

hoi tinie
jammer dat je stopt maar je moet je hart volgen om mooie dingen te maken maar zal zeker jou prachtige kaarten missen maar ben ook reuze benieuwd met wat voor moois je in de toekomst zal laten zien!
het ga je goed en warme groet van corry

KarinsArtScrap zei

Hi Tinie,

Wat jammer ik heb altijd zo genoten van je kaarten.
Maar ik kan me indenken dat je ook andere dingen wilt gaan doen of weer terug oppakken.
Ik heb heel erg graag reactie's gegeven en zal dat blijven doen ook al is het maar zo afentoe.
Ik heb ook veel geleerd van jouw blog zoals nu dat je weer een prachtige kaart hebt gemaakt.
Ik zie je creatie's of projectjes wel in de toekomst.
Heel veel plezier ermee en dank je wel voor je persoonlijk berichtje op mijn blog.

Groetjes Karin

Marijke zei

Heel erg jammer dat je gaat stoppen Tinie met het kaarten maken! Maar ik begrijp je wel, op dit moment ligt het bloggen en kaarten maken ook op een laag pitje. Hoop dat je de creatieve projecten als ze af zijn laat zien op dit blog. Ben daar heel benieuwd naar! Bedankt voor je lieve berichtjes op mijn blog en ik geniet nog even van je laatste prachtige kaart!

Liefs,
Marijke

Ans Gilbert zei

Hoi Tinie,
Je moet het echt met hart en ziel doen, het kaarten maken en niet dat het moeten wordt..Je kunt nu je tijd besteden aan je poppenhuizen, ik ben benieuwd of je daar ook iets van laat zien..
Ik wens je veel succes ... je blijft in mijn leeslijst staan, dankjwel voor alle lieve reacties die achterliet, liefs Ans

Unknown zei

Ik geef je helemaal gelijk, iets anders doen geeft je ook weer nieuwe energie. En poppenhuizen, wat leuk, die passie heb ik ook al zolang, ik ga zeker je blog blijven volgen, want ik wil graag jouw vorderingen zien, GR Hennie en veel succes

Mieke zei

Hé Tinie. Lees ik net je lieve reactie op mijn blog en kom ik uit bij deze post van jou.
Heel jammer, maar ik begrijp je wel. Momenteel kom ik ook niet toe aan het kaarten maken. Ik ga jouw fantastisch mooie kaarten wel missen, maar ik ben ook benieuwd naar je komende projecten. Hopelijk ga je ze allemaal delen met ons zodat je niet uit blogland verdwijnt!
Veel liefs,
Mieke x

Corrie zei

Hoi Tinie,

hè wat jammer zeg dat je stopt met kaarten maken, ik vind ze altijd erg mooi. Maar als de inspiratie op is dan moet je keuzes maken, heel begrijpelijk hoor.

Ik wens je heel veel plezier toe met je andere passie...het inrichten van poppenhuizen.

Groetjes Corrie

GerJanne zei

Hi Tinie, via mijn eigen blog waar je reageert en me bedankt kom ik bij jou. Ik weet wel dat je het al aangekondigd had en ik ben blij voor je dat je een andere creatieve passie hebt. Leuk dat je je blog laat bestaan en dat we straks van je andere creaties mogen genieten!
Ik wens je heel veel plezier en creativiteit!
Bedankt ook voor de inspiratie die je mij gaf!
Lieve groet,
GerJanne

Tinie zei

Hoi Tinie,

We zullen je wel missen hoor!! Jij bedankt voor het tonen van je mooie kaarten en je leuke reacties!!
En hoop toch stilletjes dat je weer terug komt;))

Groetjes Tinie

lenny zei

Wat jammer Tinie je maakte van die super gave mooie kaarten
ik hoop dat het toch weer terug komt maar ik kijk ook al uit naar je ander creatie's jij ook
bedankt voor de leuke lieve reactie's op me blog ik zal ze zeker missen
groetjes lenny

Joke de Wit zei

ohhh wat jammer Tinie ,maar je moet doen waar je plezier in heb zal je mooie kaarten wel missen hoor.Groetjes Joke

Céline zei

so pretty card Tinie, love all the embellies you've added
hugs
céline

Karin zei

Wat een prachtig kaartje Tinie, zoveel mooie details!
Succes met alles wat je gaat doen in de toekomst, tot blog, liefs Karin

Wilma zei

Hallo Tinie,
Ook ik wil je heel graag BEDANKEN voor al je lieve reacties (in de tussentijd al meer dan 100) en ik zal je kaartjes en reacties missen (al heb ik de laatste tijd niet zoveel gereageerd).
Als je doet wat je ♥ je ingeeft.....komt het allemaal GOED.
Misschien kun je e.e.a. van je poppenhuizen op je blog laten zien.
Heel veel succes met je "nieuwe" hervonde passie.
Liefs Wilma ☺☺☺

Hanny zei

Tinie wat jammer dat je met kaarten maken gaat stoppen.... maar ik zag het al een beetje aankomen. Ik hoop dat je met je poppenhuizen je draai weer wat kan vinden. Ik blijf je volgen zo hebben we hopelijk nog een klein beetje contact. Veel succes met alles wat je gaat doen.

Groetjes Hanny.

Nicole zei

WAUW!!!! Wat een geweldige afsluiter, Tinie! Echt weer een heuse Tinie met heel veel details en een prachtig geheel. Ik ben er weer helemaal weg van!!
Inderdaad zoals ik hierboven lees, respect voor je beslissing. Ik ga je missen en ook jij heel erg bedankt voor al die jaren van lieve leuke en geweldige reacties op mijn blog.
Ik wens je heel veel plezier met het inrichten van je poppenhuizen en hopelijk ga je hier weer heeeel veel energie van krijgen. Ik kijk al uit naar de erste foto,s!

Have fun!!
Liefs, Nicole

Anita Meijer zei

Oh jeetje Tinie wat jammer dat we nu je prachtige kaarten moeten gaan missen maar wel super van je dat je je hart volgt, want als je er geen zin meer in hebt is er ook helemaal niets meer aan om kaarten te maken. Lijkt me ook geweldig om poppenhuizen te maken en helemaal in te richten, heel veel plezier daarmee maar dat zal wel gaan lukken. Bedankt voor alle schitterende kaarten die je met ons hebt gedeeld zo ook deze wat is het weer een toppertje en hopelijk tot ziens in blogkaartenland.
Liefs van Anita

Liesbeth zei

Hoi Tinie, wat een mooie inzending heb je weer gepost hier, en dan het bericht dat je gaat stoppen met kaarten maken, die had ik niet aan zien komen maar ik ben wel razend nieuwsgierig naar je poppenhuizen dus blkijf je zeker volgen. Jij ook bedankt voor al je lieve reacties bij mij, en zoals Nicole al zegt, geniet van je hobby, dat is het belangrijkste.
Groetjes Liesbeth

Enny zei

Wat jammer dat je ermee stopt Tinie, ik heb altijd zo genoten van jouw prachtige kaarten ! Maar ik kan begrijpen, als er een ander hobby kriebelt, dan moet je ervoor gaan hé ! Misschien heb je dan later weer kaart-inspiratie ! Ook nog hartelijk dank voor je lieve commentaren op mijn blog. Ik wens je nog het allerbeste en blijf je volgen hoor ! Groetjes Enny

Maia zei

Ik stond altijd weer versteld van de vele mooie en super gedetailleerde kaarten ( of liever gezegd kunstwerkjes) die jij maakte en heb er ook erg van genoten en geleerd!
Je had altijd veel reacties van enthousiaste kaarten maaksters maar dat is ook niet vreemd want zelf hield je ook altijd iedereen gezellig bij op de verschillende blogs...ook dat is een heel karwei!
Zoals je misschien wel weet volg ik diverse blogs o.a. Ook van poppenmaaksters en poppenhuis vriendinnen dus ik blijf je natuurlijk ook gewoon volgen hoor!
Hier op zolder staat ook nog een groot poppenhuis dat mijn vader destijds gemaakt heeft, op onze oude dag willen we dat ook nog eens renoveren dus laat maar komen die poppenhuis ideetjes!
Bedankt voor je altijd lieve reacties de afgelopen jaren en we gaan gewoon door, succes en vooral veel plezier met de nieuwe hobby!
Lieve groet Maia

Marlies zei

Je laatste kaart die ook voor onze ATSC challenge is bedoeld is schitterend. jammer dat je stopt maar je moet nu eenmaal keuzes maken en als je zelf een goed gevoel erbij hebt dan is het de juiste. Bedankt voor alle inspiratie en voor alle bezoekjes aan mijn blog en voor alle lieve reacties. Ik zal je mooie kaarten missen maar ik ben wel heel benieuwd naar je poppenhuizen. Veel succes en tot ziens in blogland. groetjes, Marlies

Miranda Slagboom-de Groot zei

Wat jammer dat je stops, maar soms moet je keuzes maken. Het moet ook wel leuk zijn om te doen.
Groetjes Miranda

Crealife zei

Jammer Tinie dat je ermee stopt je maakt heel mooie kaarten en ben blij te vernemen dat je nog wel verder gaat met je blog blijf je alvast volgen!

Groetjes Rebecca

Margreet zei

Wat jammer dat je stopt met kaartenmaken, Tinie...ik zal je mooie creaties missen én ook je trouwe bezoekjes en lieve berichtjes!
Maar je hebt groot gelijk dat je je passie volgt....laat maar zien wat je allemaal maakt! Veel succes!
xxx Margreet

Muuske zei

Hoi Tinie,jammer dat je stopt met kaarten maken.Kon altijd genieten van je kaartjes.Maar misschien krijgen we nog eens foto's te zien van je poppenhuis.Veel succes daarmee.Je kaart is weer een toppertje.En bedank voor je reacties altijd op mijn blog.groetjes Margo.

Sandra zei

Jammer hoor Tinie je kaarten waren en zijn altijd prachtig, maar je moet je hart volgen en je andere passie weer oppakken!!!
Groetjes Sandra

Marian zei

Wat een mooie creatie heb je weer gemaakt.
Jammer dat je stopt want je kleurwerk is super
Aan de andere kant je andere hobby is natuurlijk ook een mooie uitdaging hoop dat je ons wel wat laat zien hiervan.
Want je blijft in me leeslijst staan hoor.
Dus laat nog eens wat van je horen
Liefs marian

Irene zei

Lieve Tinie,

Ik wist het natuurlijk al maar lees hier nu ook dat je bericht voor velen als een grote verrassing komt en allemaal zullen we je schitterende kaarten en lieve reacties enorm gaan missen. De hoofdzaak is dat jij doet waar je zin in hebt en je goed bij voelt en ook ik ben blij dat je het blog aanhoudt en ons af en toe laat zien waar je mee bezig bent.

Liefs, xx Irene

Angela zei

Allereerst complimenten voor je laatste kaartencreatie....
Ook al is het erg jammer voor ons; je schitterende kaarten te moeten missen, toch ik geef je groot gelijk. Het leven is zo kort, dan moet je ontspanning en geluk vinden in de dingen die je écht graag doet.... in jouw geval de poppenhuizen e.d.
Heel veel plezier en succes en ik hoop dat je zo nu en dan wat aan ons laat zien.... waar wij ons dan weer aan kunnen vergapen *lol*.
Het ga je goed... en jij ook bedankt voor het volgen van mijn blog en de lieve reacties die je achterliet.
xxAngela

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat een supermooie afsluiter laat je zien Tinie, schitterend ingekleurd en er valt ontzettend veel moois te bewonderen. Top dat je er voor kiest om je nu op je andere passie te richten, heerlijk toch als je daar weer energie van gaat krijgen. Ik ben benieuwd wat we daar van mee kunnen gaan genieten...tot blogs ;p lieve groetjes Miranda

Christa zei

Ach lieve Tinie .... daar schrik ik van. Jij maakt zo een prachtige kaarten ; wat ga ik die missen!! Maar soms moet je keuzes maken en je hart volgen. Ik wens je heel veel freubelplezier met je poppenhuizen en ik hoop zeker weer wat van je te zien hier. Het ga je goed !!
XX Christa.
PS. Jij ook enorm bedankt voor het trouw volgen van mijn blog !!

Janny's Cards Creations zei

Hallo Tinie,
Ik ga je missen maar ik begrijp het wel. Als je meerdere hobby's hebt moet je soms keuzes maken. Ik ben soms ook minder op mijn blog omdat ik weer ben gaan tekenen en schilderen zoals je op mijn blog hebt gezien. Maar ik lees dat je, je blog niet helemaal gaat sluiten en dat we je misschien terugzien met je poppenhuizen. Ook erg leuk om te zien. Ik laat je dus gewoon in de zijbalk staan en dan zie ik wat je dan maakt. Bedankt ook voor het volgen van mijn blog. En wie weet kriebelt het en maak je af en toe nog een kaart die je op je blog plaatst. Tenslotte staat er nergens hoe vaak je er iets op moet zetten. Veel succes en groetjes Janny

Hanny zei

Jammer dat we je mooie kaarten moeten gaan missen maar gelukkig hef je je Blog niet op en ik hoop toch echt dat je je poppenhuizen en alles wat je bezighoudt hier laat zien.
Fijne week, liefs Hanny♥
http://tierelantijntjes.blogspot.nl

Lia zei

Jammer hoor, maar we zien dan toch zeker wel je poppenkasten hier voorbijkomen?
groetjes Lia

Diny Sprakel zei

Hallo Tinie, ik heb de reacties gelezen, je hebt wel een indruk achtergelaten in kaartenmaakland. Terecht al die complimenten, als je het nog aan kunt ook van mijn respect voor de beslissing om je hart te volgen en die dingen te gaan doen die je graag doet. Ik heb net als iedereen hier genoten van je kaarten en je tomeloze energie om bij iedereen weer een woordje ( wel meer dan dat) na te laten.
Heel veel plezier met je poppenhuizen, hoop ze hier eens te mogen bewonderen.
We zullen je mooie kaarten misen, het ga je goed en ik blijf je blog volgen.
Knuffel Diny

CARDS BY JOL AND ART BY JOL zei

ik kan het heel goed begrijpen Tinie, er gaat in het bloggen best veel tijd zitten.
En het kaarten maken moet je doen omdat je het leuk vind en niet omdat het moet.
ik ben ook al een tijdje aan het twijfelen, of ik doorga met mijn blog, ik heb nu facebook, daar werkt alles wat sneller, ook met reageren, ook maak ik minder kaarten omdat ik een andere weg ben ingeslagen op creatief gebied.
ik wil je veel succes en plezier wensen met de projecten die op je liggen te wachten en misschien tot ziens in blogland.

groetjes jolande

Agnes zei

Hoi Tinie,
We hadden al "afscheid" genomen op het DT blog maar hier ook nog even een reactie.
Ik wens je nogmaals heel veel plezier toe in de poppenhuis wereld met alle kleine leuke projectjes en hopelijk laat je daarvan ook weer wat zien hier op je blog.
Iedereen zal je mooie creaties gaan missen maar wie weet komt er nog wel eens een kaartje langs :)
Ik blijf je in ieder geval volgen
en ga dan genieten van je mini's
Liefs en groetjes van Agnes

Louise zei

Beautiful card, such a fabulous layout and details. Thanks for joining us at Tilda's Town for our challenge
hugs Louise

Frouwkje zei

Hoewel ik een blogpauze heb, scrol ik toch af en toe door blogs :-).
En zie ik dat je voorlopig stopt met kaarten maken. Maar soms is het goed om keuze's te maken. Als poppenhuizen en miniaturen je grootste passie is, dan kan ik me voorstellen dat je daarmee bezig wilt zijn. En als dat net zo mooi wordt als je kaarten....Ik blijf je volgen hoor en als we zo nu en dan wat zien is dat hardstikke leuk!!!!
Veel plezier met je poppenhuizen :-).
Liefs, Frouwkje

Frosien zei

Hallo Tinie, hier keek ik toch verbaasd op toen ik jou reactie las. Ik weet hoe moeilijk het is om een bepaalde keuze te maken, maar doe wat je hart ingeeft om te doen. Zelf heb ik ook zo`n periode eind vorig jaar gehad en toch na een poosje pakte ik de draad weer even op tot mijn schoonmoeder die bij ons inwoont voor ons nog vrij plotseling overleed. Haar kamer moest vrij en over 14 dagen komen de timmermannen hier om dit af te timmeren. Dus even de blog aan de kant en als alles weer in een rustig vaarwater komt dan begin ik weer. Ook jij bedankt voor je lieve reacties en telefoontjes en ik zie je misschien weer op de blog terugkomen, groetjes Frosien

Beth Brovold zei

GORGEOUS card...so many lovely details to look at and admire...your colouring is fantastic and all those lovely embellishments...perfect!!

Louise zei

Wat jammer Tinie, maar soms moet je keuzes maken en helaas hebben we maar 24 uur in een dag.
Zal je prachtige kaarten gaan missen en vooral je leuke en lieve reacties op mijn Blog.Veel succes met alles wat je gaat doen.Lijkt me leuk als eens wat foto's op je blog zet!

Lieve groetjes

LOuise

Petra zei

Hoi Tinie,
Ik vind het heel jammer voor ons dat je het HH-blog gaat verlaten en dat je stopt met het maken van kaarten. Ik vind en vond ze altijd weer even prachtig. Zo ook deze, is weer super mooi gemaakt.

Wel stoer en ook leuk natuurlijk om je andere hobby weer op te pakken.
Ik ben dan ook heel benieuwd wat mooie miniatuurtjes ik voorbij zie komen :)
Liefs,
Petra

Flo zei

It's just a fantastic card Tinie! I love all the lovelies details! Hugs, Flo.

cristel zei

Hey Tinie jammer dat je stopt met de kaartjes maar begrijp je beslissing.Ik vond ze altijd super maar je hebt me ook nieuwsgierig gemaakt naar je nieuwe projecten. En als die net zo prachtig zijn als je kaartjes (wat ik helemaal verwacht) dan ben ik heel erg nieuwsgierig. En bedankt voor je lieve berichtje. Knutsel ze.
Grtjs

Richtsje zei

Lieve Tinie, wat jammer dat we nu niet meer van deze schitterende kaarten kunnen genieten! Dit is ook weer zo'n beauty!! Prachtig! Maar ik begrijp je heel goed hoor....als er geen inspiratie en zin meer is dan moet je eerst gewoon weer iets anders gaan doen! En als ik dat zo lees dan heb je nog een hele andere passie die al jaren lang ligt te wachten! Zo hoeven wij geen mooie dingen bij jou te missen toch? Ik blijf je gewoon volgen en zie vanzelf wat er gaat komen! Jij ook bedankt Tinie voor de aandacht die je had voor mijn creaties en heel veel plezier voor je volgende uitdaging!!

Liefs Richtje

Anoniem zei

hallo Tinie
het is een prachtige kaart.
heel veel plezier met je poppenhuizen.

groetjes Marja

Danoesja zei

Hoi Tinie
Allereerst wil ik je zeggen dat ik veel bewondering voor je heb omdat je gewoon je hart volgt, dat is het allerbelangrijkste. Je laatste kaartje is weer beeldschoon met heel veel mooie details erop. Heel veel plezier met je nieuwe uitdaging, en heel erg bedankt voor al je lieve reacties op mijn creaties.
Liefs, Danoesja

Susie Sugar zei


Love those beautiful bright spring colours
Your card is beautiful
Thank you for joining us @ Totally Tilda for our No Square Cards Challenge
Hugs Susie Sugar xx

Gehaakte cadeautjes zei

Wat een prachtige kaart, Tinie. Dankjewel voor het meedoen aan de challenge bij KIC.
Groetjes Desiree

Ellen zei

.... en nu begrijp ik ook je bedankberichtje op mijn blog! Wat jammer zeg dat je ons niet langer laat genieten van je supermooie kaarten (echt!). Maar ik begrijp het helemaal hoor: heerlijk doen waar je zin in hebt, daar gaat het om. Ik wens je ontzettend veel plezier met je 'oude' hobby en wel showen hè?!

groetjes, Ellen

Margo zei

Hoi Tinie,
wat jammer dat ik je prachtige creaties ga moeten missen, maar wel leuk dat je je blog behoudt, dan blijven we toch nog wat contact houden. Ik ben echt wel benieuwd naar je poppenhuis, dat vind ik zo mooi die miniatuur-huizen, ik heb er prachtige gezien op de beurs in Den Bosch, met licht dat echt werkt enzo, echt ontzettend knap !
Bedankt voor je fijne blogvriendschap !
Liefs
Margo

Neline zei

Wat jammer dat je ermee stopt Tinie!! Ik heb altijd genoten van je prachtige kaarten. Deze kaart is ook weer een toppertje. Je blijft in mijn leeslijst staan hoor, als je weer wat laat zien, dan komen we weer langs. Veel plezier en succes met je andere passie!
groetjes
Neline

Sieta zei

Wat een prachtige kaart, Tinie. Dankjewel voor het meedoen aan de challenge Time for Magnolia.

Jammer dat je stopt met het maken van die prachtige kaarten, maar ja soms wil een mens ook nog wel eens wat aan de andere hobby's werken.
Ik wens je in ieder geval succes met alles waar jij je nu mee bizig gaat houden.

Lieve groetje, Sieta

Linda Levoir zei

Gorgeous card, beautifully embellished. Thanks for joining in with our No Square Cards challenge at Totally Tilda :) xx

Susie Sugar zei

Very pretty nice shape
Thank you for joining us @ Totally Tilda for our Shaped card challenge
Hugs Susie Sugar xx

Ela zei

Hoi Tinie, wat jammer dat je stopt, je maakt zulke mooie kaarten! Daar ben ik wel een beetje "jaloers" op hoor...Maar, je moet natuurlijk gewoon doen wat je leuk vindt en als dat op dit moment iets anders is, prima toch? Misschien ga je het nog eens missen en pak je het weer op. In ieder geval bedankt voor je inspiratie en succes bij alles wat je doet!
Groet, Ela

Anita zei

Wat heerlijk dat je weer iets anders hebt gevonden waar je je creativiteit in kwijt kan. Ik begrijp het helemaal, bij mij staat het bloggen en kaartjes maken momenteel ook op een laag pitje, heb ook een oude liefde teruggevonden, nml. haken. Veel plezier met het inrichten van je poppenhuizen, ik weet zeker dat er heel wat dingen uit het kaarten maken toepasbaar zijn in deze nieuwe/oude hobby.
Heel veel plezier en bedankt voor al je mooie blogposts en lieve reacties op mijn blog!
Anita

Anoniem zei

leuke blog ik zag u via andere bloggers.❤